Изградени околу вас

новиот литиум-јонски стоечки
стакер и палетар

 

Дознајте повеќе

Што можеме да направиме за вас денес?

Како ги транспортираме палетите

Придобивки за вас

точка на полнење на литиумска батерија

Кој тип на гориво е погоден за вас?

Споредуваме низа извори на енергија за да ви помогнеме да го пронајдете вистинскиот извор на енергија за вашата флота за ракување со материјали.

Прочитајте повеќе

Менаџер гледа во I_Site во iPad

I_Site менаџмент на флоти

I_Site ја поврзува вашата флота од вилушкари, ги собира податоците и ви дава преглед на она што се случува и ви кажува како да ја оптимизирате вашата работа.

Прочитајте повеќе >

Водич за електрични палетари

Изборот на вистинскиот вилушкар не е секогаш лесен, затоа дозволете ни да ви помогнеме водејќи ве низ најважните работи за кои треба да размислите

Прочитај повеќе >

Водич за рачни палетари

BT Lifters од Toyota претставуваат рентабилно, иновативно и сигурно решение за ракување со материјали.

Прочитај повеќе >

Купете или пак Изнајмете вилушкар од Тојота - Онлајн

Купете вилушкари со најдобар индустриски квалитет кои одговараат на сите ваши потреби со ракување со товар. Нудиме комплетен асортиман на вилушкари и магацински вилушкари: рачни палетари, електрични палетари, електрични стакери, комисионери, регални вилушкари, вилушкари за во тесни простори, влечни возила, електрични контратег вилушкари, и контратег вилушкари со погон на внатрешно согорување. Нашите продукти се прикладни за голем опсег на апликации и околини како што се складирање во ладни и влажни околини, производство, надворешни апликации, тивки операции, малопродажба и супермаркети, магацини и мерења со вага. Можете да купите од нас користејќи погодни опции за плаќање и различни финансиски можности .

Ние исто така нудиме водечки во индустријата сервис и решенија: изнајмување на вилушкарикористени вилушкари, сервисирање и одржување и резервни делови.

Со повеќе од 100 години комбинирано искуство помеѓу Тојота и БТ брендовите ние се гордееме што сме број 1 во креирање на иновативни високо квалитетни машини за ракување со товар.

Follow us on social media

linkedin-logo_100x52px.pngfacebook-logo_100x52px.pngInstagram_logo youtube-logo-100x52px.png