Изнајмете вилушкар кој ги задоволува вашите потреби

Ако ви треба вилушкар веднаш, за краток или подолг период и барате рентабилно решение; ние нудиме 3 можности за изнајмување.
Предавање на клуч од рака на рака

Краткорочно изнајмување во високо работни сезони

Достапен голем број на вилушкари за рента на еден ден, една недела или повеќе месеци. Накусо: ние сме флексибилни и можете да сметате на нас. Така секогаш можете да бидете подготвени.

  • Широк спектар на контратег вилушкари и опрема за складирање
  • Можно е и изнајмување на приклучоци за вилушкари
  • Флексибилен период на изнајмување
  • Можна е директна испорака во рок од 24 часа
Изнајмете онлајн
Вилушкари за изнајмување кои чекаат да бидат испорачани

Долгорочно изнајмување

Исто така можете да ги ангажирате нашите вилушкари на подолг период на изнајмување, за период до 7 години.

  • Конкурентна цена
  • Нови, репарирани и користени вилушкари
  • Веќе имаме над 100.000 вилушкари за изнајмување низ цела Европа

 

Контактирајте нѐ за долгорочно изнајмување
Rental trucks lined up in local storage

Вилушкари за изнајмување поставени во локален склад

  • Контактирајте го вашиот локален дистрибутер
  • Најдете го вистинскиот вилушкар за вас
  • Уживајте во нашата услуга

Секогаш ќе бидеме близу до вас. Значи, ако ви треба вилушкар за 1 ден или 7 години, контактирајте нѐ.

Стапете во контакт
Жена седи во биро со лаптоп

Финансирајте го вашиот вилушкар

Нашето финансиско решение ви нуди простор за целсоно фокусирање на вашата основна дејност.

Прочитајте повеќе >

Користени вилушкари во склад

Купете користен вилушкар

Прочитајте повеќе >

Сервисер поправа Тојота вилушкар

Тојота Сервис

Со нашите пакети можете да го прилагодите вашиот сервис на вашиот бизнис, без оглед на големината.

Прочитајте повеќе >

Тојота Систем за Производство

Ние применуваме точен производствен процес и систем со повлекување во нашето производство, што значи дека го произведуваме само она што ќе го нарачате.

Прочитајте повеќе >