Зошто да Kупите Тојота

Со повеќе од 100 години комбинирано искуство меѓу брендовите "Тојота" и "БТ", ние сме горди што сме светски број 1 во производство на иновативна и висококвалитетна опрема за ракување со материјали.

Нашиот пристап е да ви обезбедиме услуги и решенија кои ќе ви помогнат да ја искористите максимално вашата опрема, истовремено овозможувајќи ви да продолжите со она што најдобро го работите - водење на вашиот бизнис.

Во денешниот брзо растечки деловен свет, ние разбираме дека вашите потреби ќе се променат и дека различни клиенти ќе имаат различни барања. Без оглед на вашите околности, може да бидете сигурни дека внимателно ќе ги слушаме вашите индивидуални потреби и ќе ви помогнеме со вештините, луѓето, ресурсите и посветеноста што ќе ви овозможат да се фокусирате на вашата основна дејност.

Доживотна гаранција

Тојота е толку уверенa во резултатите од овие тестови што доведе до обезбедување на единствена гаранција: BT Lifter има 99-годишна функционална гаранција на својата метална шасија.

Купете BT Lifter

ЕКО етикета

Стандардот BT Lifter ја носи етикетата ECO, што ја демонстрира посветеноста на Тојота да го минимизира влијанието на вилушкарите врз животната средина. 

Купете BT Lifter

Toyota Production System (TPS)

Имаме корист од уникатната филозофија на производство - една од најдобрите во светот. TPS се заснова на културата на компанијата "Тојота" (Kaizen, Genchi Genbutsu, тимска работа, почит и предизвик).

Прочитајте повеќе за ТПС

Систем за Активна Стабилност (SAS)

Единствен и патентиран динамичен систем кој содржи 10 сензори, 3 актуатори и контролер. SAS постојано ги следи операциите на вилушкарот и автоматски презема корективни мерки кога ги чувствува факторите кои може да доведат до нестабилност на вилушкарот или товарот.

Изнајмување на вилушкари

Безбедноста на прво место!

Максимизирање на безбедноста, квалитетот и перформансите во работењето е најголем приоритет на Toyota Material Handling Europe. Од фазата на дизајнирање до продажба, имаме за цел да создадеме оптимизирани вилушкари и услуги кои ја поддржуваат безбедноста на ракување со материјали. Ова е нашата долгорочна посветеност да бидеме доверливи и деловни партнери и одговорен член на општеството.

Купи или изнајми вилушкарПомош кога ви е најпотребна

Со голема регионална покриеност на сервис услугите во повеќе од 30 земји низ Европа, нашите 4.500 сервисни техничари извршуваат 3.5 милиони работни задачи годишно, со фиксна стапка за прв пат поголема од 95%. Ние можеме да испорачаме било каков резервен дел за било кој од нашите вилушкари било каде во Европа во рок од 24 часа, со што го зголемуваме времето на работа и непотребното чекање.

Повеќе информации за Сервис

BT Lifter ќе ја надживее 4006-тата

BT Lifter не остава сомнеж за неговата неспоредлива издржливост на време. Траејќи до пет пати подолго од другите брендови во тестовите за работниот циклус, BT Lifter нуди далеку најниска цена во споредба со работното време.
BT Lifter ќе трае долго време во иднината!

Купете за во иднина

Наградувани Продукти и Решенија

Нашите производи и решенија имаат солидна репутација во индустријата со рекорд на престижни награди:
• International iF Design Awards
• Меѓународен вилушкар на годината (IFOY)
• Quite Mark Award

Погледнете го BT Lifter Silent

Ви треба помош?

Го олеснивме начинот за да стапите во контакт со нас. Можете да разговарате, да ни пратите e-mail или ако сакате телефонска поддршка, таа е достапна од Пон - Пет 8:30-16: 30

Контактирајте нѐ

Тојота Решенија за Изнајмување

Тојота Решенија за Изнајмување

Нудиме изнајмување на вилушкари за флексибилни периоди. Без разлика дали се работи за еднодневно, неделно или месечно, годишно краткорочно или годишно долгорочно: може да сметате на нас.

Прочитајте повеќе за Решенија за Изнајмување

Ви треба сервис?

Нашиот сервис тим е тука за вас!

Зошто Тојота Сервис?