Контактирајте нѐ

Како можеме да ви помогнеме? Поставете ни ги вашите прашања онлајн

Ќе ви биде одговорено во рок од 24 часа. Сите прашања се третираат доверливо во согласност со нашата  Политика за приватност.

Насмеани луѓе во фабриката на Тојота

Нашата историја

Имаме повеќе од 100 години комбинирана извонредност во управување со материјали. Погледнете некои од нашите историски моменти!

Прочитајте повеќе >

Снека од јато вилушкари

Идна технологија

Интелигентна Логистика и Логикономи ви даваат решенија за денеска за да ви ја покажат визијата за во иднина.

Прочитајте повеќе >

 Автопилот транспортира по хоризонтала

Автоматизирани решенија

Нашиот опсег на автоматизирани вилушкари и носачи ви нудат напредни, флексибилни решенија за по ефикасно и економично ракување со товар.

Прочитајте повеќе >

Возач на BT Optio за собирање на пратки

Нашата палета на производи

Погледнете ја нашата целосна палета на продукти, вклучувајќи регални, палетни вилушкари и собирачи на пратки.

Прочитајте повеќе >