;

Изберете го својот пат

Автоматизација за сечија потреба

Флексибилна логистика со автоматизирани решенија

Автоматизацијата во логистиката е во голем подем поради неколку причини како што се недостиг на возачи, намалување на оперативните трошоци и зголемување на ефикасноста. Сепак, автоматските решенија можеби не се одговорот за секој проток на логистика. Сето тоа се сведува на елиминирање на непотребните процеси и додавање вредност таму каде што има смисла. Toyota може да ви помогне да го направите првиот чекор во автоматизација - чекор по чекор, каде постепено човекот и AGV машините ќе започнат да се надополнуваат едни со други во работниот процес.