Тојота Дизајн

Во центарот за дизајнирање на Тојота, развиваме идеи за новите модели на вилушкари и дизајн за во магацини, со фокус на иновација, квалитет, ефикасност, удобност и одржливост. Инспирирани од вредностите на Тојота од една страна и индустриските трендови од друга страна, ние планираме идеални решенија за ракување со материјали со клиентите во прв план.
Луѓе разговараат покрај нов Тојота електричен палетар

Центарот за дизајн на Тојота

Иноватиниот дизајн на производи е работно место со полн капацитет и значи постојано развивање на палетните и контратег вилушкари.

Нашиот центар за дизајн и кретивна и динамична средина со посветени професионалци кои се желни да го носат светот на ракување со материјали во иднина. Нашите дизајни не се само естетика, тие исто така обезбедуваат совршена рамнотежа помеѓу безбедноста, издржливоста, продуктивноста, движењето и едноставноста – основните вредности на Тојота. Овие вредности се најважни за процесот на дизајнирање и во крајна линија се изразени во форма и функција на финалниот производ.

Победници од меѓународниот натпревар

Наптерварот на Тојота за логистички дизајн

Нашиот пристап кон дизајнот е едноставен. Ние постојано примаме нови таленти, истражуваме нови визии и поттикнуваме отворени умови.

Нашата потрага по иднината нѐ инспирира да го создадеме Натпреварот за Логистички дизајн на Тојота. Да сме во чекор со времето е само можно благодарение на нашето секојдневно пребарување на најсвежите и најпрестижни дизајнери на опрема за ракување со материјали.

Повеќе за натпреварот

Преглед на значајни дизајни низ историјата

Разгледајте повеќе

Снека од јато вилушкари

Идна технологија

Интелигентна Логистика и Логикономи ви даваат решенија за денеска за да ви ја покажат визијата за во иднина.

Прочитајте повеќе >

Возач на BT Optio за собирање на пратки

Нашата палета на производи

Погледнете ја нашата целосна палета на продукти, вклучувајќи регални, палетни вилушкари и собирачи на пратки.

Прочитајте повеќе >

Насмеани луѓе во фабриката на Тојота

Нашата историја

Имаме повеќе од 100 години комбинирана извонредност во управување со материјали. Погледнете некои од нашите историски моменти!

Прочитајте повеќе >