Добредојдовте во подршката на клиенти

Кога ви треба помош, ние сме секогаш тука за да ви помогнеме!

Испорака

Во фабриките на Тојота ги произведуваме нашите вилушкари по процесот „Точно на време“. Имаме локален склад во Германија и се стремиме секогаш да ви даваме кратка достава. Проценување на времето на испорака на производи што се продаваат преку Интернет, се потврдува веднаш штом ќе ја примиме вашата нарачка. Нашата услуга за клиенти одделно ќе ви додели повеќе информации за очекуваниот датум за испорака за да се обезбеди непречен процес.

Ако сте направиле повеќе набавки, може да добиете повеќе од една е-пошта за испорака, секоја со детали за поединечните испораки. Вашите производи исто така можат да пристигнат одделно во различни денови. Ве молиме, контактирајте нѐ ако вашите производи не се примени во временската рамка наведена во е-поштата на испраќачот.

Прочитајте ги целосно условите за достава

Плаќање

Ја добиете вашата исплата на сметка. Фактурата ќе биде доставена на денот на испорака или во рок од 7 дена. Ако сакате финансирање на производи, можете да ни порака преку нашата форма за контакт и со задоволство ќе доставиме понуда.

Условите за плаќање можете да ги најдете тука

Вашата сметка

Кога нарачувате, потполнувате барање за изнајмување или поставувате барање за сервис, ние автоматски ќе создадеме корисничка сметка за вас. Можете да ја проверите вашата сметка и статусот на вашите онлајн нарачки во секое време со посета на Моите страници.

Во Тојота сметаме дека безбедноста и заштитата се важни. Затоа, страницата е обезбедена со SSL сертификати за да се обезбедат сите лични информации што ги внесувате на страницата. Прочитајте повеќе за политиката за приватност.

Пристапете на вашата сметка