Вилушкарот ви е во дефект?

Не грижете се ние ќе ви помогнеме.

Закажете сервис или јавете се на +389 31 443 200

Сервис на кој можете да се потпрете

Toyota Service Concept, структуриран пристап за одржување на вашиот вилушкар

Ние не само што ви обезбедуваме квалитетни производи, туку и квалитетна сервисна услуга. Задоволството на клиентот е наш приоритет број еден и правиме се што можеме за да ги задоволиме вашите очекувања.

Нашите сервисни планови го одржуваат вашиот бизнис и го водат и помагаат да го извлечете максимумот од вашите вилушкари, без оглед на производите, за да можете полесно да ја планирате работата со целосна доверба.
Одберете сервисен пакет

Со нашите пакети можете да ја прилагодите вашата услуга на вашиот бизнис, без оглед на големината.
Можете да го комбинирате сервисот со решението за управување со флоти - I_Site, кое ви овозможува да бидете во целосна контрола на вашиот бизнис преку обезбедување на важни податоци за вашите возила и сервис.

Контактирајте нé во врска со сервис

ТЕРМАЛИФТ ДД ДОО
Мобилен сервис : +389 75 362 911
Tel: +389 31 443 200

Заинтересиран сум за

Имате ли повеќе прашања или ви треба помош да го пронајдете вистинскиот вилушкар?
Секогаш можете да разговарате со нас кога ви треба помош.

Контактирајте со нас или одете на страницата со најчесто поставувани прашања

Контактирајте со нас или одете на страницата со најчесто поставувани прашања

Локално за вас, секогаш

Сервисер проверува вилушкар

Што добиватe секогаш

 • Еден единствен договор за одржување на сите вилушкари, дури и ако вашите вилушкари не се од Тојота
 • Транспарентна услуга без скриени трошоци: целосен приказ на работни листови за безбеден отпечаток
 • Акредитирани техничари, кои ја завршиле програмата за обука STEP
 • Брзо време на реакција
 • Целосна историја на услугата

 

Секој сервисен план на Toyota ви нуди оригинални делови од Тојота

 • 95% од резервните делови се секогаш достапни на залиха. Оригиналните делови се испорачуваат за 24 часа насекаде во Европа
 • Оригиналните делови се дизајнирани и тестирани за да бидат безбедни и да спречат откажување на опремата
 • Оригиналните делови овозможуваат помало време на инсталација и трошоци за поправка, со што се зголемува профитабилноста
 • Оригиналните делови се рециклираат и се еколошки
Човек држи мобилен со инсталирана апликација I_Site приказ

Сосема нова функција: барање за сервис преку апликација I_Site

 • Влезете во контакт со нашиот сервис тим директно
 • Испратете порака со барање за сервис од вашиот мобилен уред
 • Можете исто така да додадете слики и додатна порака
 • Брзо и лесно: намалување на времето на застој и подобрување на продуктивноста

 

Зошто сервис на Тојота?

0
Сервисни техничари
0h
Достава на делови
0милион
Сервиси на година
0%
Поправка при прва посета
0
Нето резултат

Како ни оценуваат клиентите

Што е важно за нашите клиенти?

Преку призната методологија прашуваме што е важно за нашите клиенти и како ги извршуваме нашите задачи: Резултатот ни овозможува да ги мериме нашите перформанси прецизно.

 

Бидејќи услугата е клучен диференцијатор, важно е на нашите клиенти брзо да ги извршуваме поправките, да ги правиме работите од прво видување и да се осигураме дали деловите се достапни кога им се потребни.

 

Секој месец собираме повеќе од 1500 прегледи на клиенти, што ни овозможува постојано да ги подобриме нашите услуги. На овој начин можеме да им помогнеме на нашите клиенти да ја зголемат продуктивноста и контролните трошоци.

Научете повеќе за Тојота Сервис Концепт