Тојота Сервис Концепт

Не само што ви обезбедуваме квалитетни производи, туку и квалитетен сервис. Задоволството на клиентот е наш приоритет број еден и правиме се што можеме за да ги задоволиме вашите очекувања. Затоа го применуваме концептот на Toyota Service Concept, структуриран пристап за оптимизирање на нашите услуги благодарение на 12-те клучни вредности.

Акредитација

Преку акредитација, ние се осигуруваме дека нашите сервисни активности се во согласност со стандардите на Тојота.

Реактивност

Реактивноста е приоритет кога вашата операција е попречена. Ова значи повторно враќање на вашиот бизнис во работна состојба брзо и ефикасно.

Стандардизација

Без оглед каде и да сте, може да се потпрете на нашиот висок стандард на сервис и доспевање точно на време.

Jidoka

Jidoka е принцип на работа со кој се постигнува видливост на проблемите. Ние ги сфаќаме сите ваши проблеми сериозно и ги разрешуваме што е можно побрзо и безбедно.

Genchi Genbutsu

"Да отидеме и да видиме", за да можеме навистина да ја разбереме ситуацијата во реалност и да го решиме секој проблем.

Перфектно вклопување

Наша цел е да одговараме точно на вашите потреби. Со вистинските луѓе, вистинските вештини, вистинските делови и вистинските договори.

Kaizen

Верувајќи во нашата филозофија на континуирано подобрување, принципот на "Toyota Way" и нашиот систем на сервис, бидете сигурни дека секогаш работиме на подобрување на квалитетот на нашата услуга.

Poka yoke

Poka Yoke е принцип или процес дизајниран за да се избегнуваат грешки. Со постојано надградување на квалитетот на резервните делови и нивната проверка пред дистрибуција, се осигуруваме дека точниот дел ќе биде испорачан на време.

Hoshin

Благодарение на нашата посветеност на долгорочното и стратешкото планирање, можете да бидете сигурни дека ние ќе ги задоволиме вашите барање не само утре, туку и во годините што следат.

Елиминирање на отпад

Секогаш се фокусираме на елиминирање на отпадот и минимизирање на нашето влијание врз животната средина.

Информации во реално време

Нашите техничари имаат онлајн пристап до сите информации потребни за работата. Ова ви овозможува секогаш да се потпрете на ефикасна и висококвалитетна услуга со минимално време на застој.

Heijunka

Heijunka го балансира нивото на обемот на работа и создава непречено работење. Затоа планирањето и распоредувањето на секоја посета е наш приоритет.

Тојота Систем за Производство

Ние применуваме точен производствен процес и систем со повлекување во нашето производство, што значи дека го произведуваме само она што ќе го нарачате.

Прочитајте повеќе >

Сервисер поправа Тојота вилушкар

Тојота Сервис

Со нашите пакети можете да го прилагодите вашиот сервис на вашиот бизнис, без оглед на големината.

Прочитајте повеќе >

Двајца луѓе разговараат блиску до Тојота сервисно возило

Истржување: STEP и ASEC

ASEC и STEP програмите го подобруваат искуството кај клиентите и се клучен дел од Тојота Сервис Концептот.

Прочитајте повеќе >