Тојота Оригинални делови

Секогаш отворена продавница за постојано придвижени машини

Тојота Оригинални делови

Зошто би ризикувале со избирање на други делови ако можете да го задржите вилушкарот 100% Тојота?

Гарантиран квалитет

Оригиналните делови на тојота се развиваат според истите стандарди како и нашите вилушкари, за да можете да бидете сигурни дека сите делови нудат ист квалитет, сигурност и безбедност: тие се точно погодни за нашите вилушкари.

Сакам да знам повеќе
Работник пренесува делови во магацин

Искористете го максимално вашето работно време

  • Сите делови се тестираат во истите услови во кои ќе работат вилушкарите
  • Проширен работен век на вашата машина
  • Зголемување на продуктивноста и ефикасноста на вашите операции

Оригиналните делови се направени да бидат издржливи и без ризик, минимизирајќи ги шансите за дефект за време на вашата работа. Тие се дизајнирани да ги извршуваат истите задачи за кои се произведени и вилушкарите, исто така траат подолго и не се трошат бргу, за максимално искористеност на вашите машини.

Кутија со делови и сервисер поправа дел од машина

Секогаш достапни и блиску до вас

  • 95% достапност на делови
  • Ефикасна услуга според Тојота Сервис Концептот (ТСК)
  • Минимизирање на времето за сервисирање и трошоци

Деловите на сите наши машини се достапни во целата мрежа, гарантирајќи брзо време на одговор. Нашите техничари секогаш ќе користат оригинални делови и се обучени да ги сервисираат според Тојота стандарди.

Сервисер поправа Тојота вилушкар

Тојота Сервис

Со нашите пакети можете да го прилагодите вашиот сервис на вашиот бизнис, без оглед на големината.

Прочитајте повеќе >

Илустрација од часовник и вилушкар во позадина

Тојота Сервис Концепт

Ја искажуваме нашата посветеност за сервис услугите со Тојота Сервис Концепт, структуриран пристап за оптимизирање на нашите услуги.

Прочитајте повеќе >

Тојота Систем за Производство

Ние применуваме точен производствен процес и систем со повлекување во нашето производство, што значи дека го произведуваме само она што ќе го нарачате.

Прочитајте повеќе >

Менаџер гледа во I_Site во iPad

I_Site менаџмент на флоти

I_Site ја поврзува вашата флота од вилушкари, ги собира податоците и ви дава преглед на она што се случува и ви кажува како да ја оптимизирате вашата работа.

Прочитајте повеќе >