Тојота Оригинални Делови достапни за вас!

Ние знаеме дека вашиот бизнис е управуван од способноста да испорачате на време со постојано подвижни вилушкари. Добредојдени сте да контактирате со нас за сервисните услуги или да разговарате со некој од нашите експерти.

 

Quality products

Toyota Genuine Parts

Buying here means you can be certain that all spare parts have the same quality, safety and reliability as our trucks. The result: lower downtime risk and repair costs, with higher performance and maximised uptime.

Find out more about Toyota Genuine Parts >>

I_Site

Врвен менаџмент на флоти

I_Site е систем за менаџирање кој е поврзан на сервер преку интернет и кој собира податоци за вашите возила. Воглавно I_Site е составен од хардверски модули чии делови се достапни во нашата продавницата.

Прочитајте повеќе за I_Site >>