Електрични контратег вилушкари

Контратег вилушкар е идеален за употреба при ракување со потешки товари. Вилушкарот ја балансира тежината на товарот на вилушките со тежина во задниот дел со контра тег, што ја зголемува стабилноста и безбедноста на возачот. Нашата палета на електрични вилушкари се достапни со различни капацитети на батерии и капацитет на подигање до 8 t. Бидејќи вилушкарите се на батерии, тие се погодни и за внатрешна и за надворешна употреба.