Докажана иновативност

Новите серии на BT Reflex

Новите серии на BT Reflex R-E-O имаат нов оддел за возачи со интуитивни контроли и интерактивен дисплеј осетлив на допир, сите ажурирања ја имаат во предвид ергономијата операторот.

Прочитајте ја целосната сторија

Регални вилушкари