Вилушкар Tonero HST во магацин

Рационализирајте го вашето работење со нашите водечки противбалансирани камиони

Нашите вилушкари се усогласени со најновите прописи за емисии и доаѓаат со систем за активна стабилност (SAS) за заштита на вашите оператори, камиони и стоки. Сега е време да ја максимизирате ефикасноста и да ја преземете контролата врз вашиот синџир на снабдување. Откријте како овде.

Разговарајте со нас за вашите потреби

Моторни контратег вилушкари