Водич за BT рачни вилушкари

 

Најдобриот рачен палетар засекогаш!

BT Lifters од Toyota претставуваат рентабилно, иновативно и сигурно решение за ракување со материјали.
Погоден за ракување со носивост за сите типови на апликации, како на пример работа во тивка околина, корозивни и полу-влажни околини, опсегот BT Lifter го поставува глобалниот стандард при рачно ракување со палети.
Опсегот BT Lifter е способен за повеќе од 100,000 дигања во текот на работниот век; неспорно достигнување за вилушкар што за прв пат беше воведен пред скоро 60 години.
Со доживотна гаранции за избраната шасија и ниски трошоци при работа благодарение на долг работен век на вилушкарите и максимално ажурирање, лесно е да се разбере зошто 3.340.000 BT вилушкари се веќе продадени и работат ширум светот.

Ве водиме низ опсегот на рачни палетни вилушкари

Нашите вилушкари се дизајнирани за долг работен век со обезбедена сервис услуга. Со внимателно контролирани и континуирани тестови измеривме колку циклуси на работа може да се постигне со BT Lifter. Споредбени тестови покажаа дека повеќето рачни вилушкари се оштетуваат и треба да се заменат до пет пати за да се изврши иста количина на работа: BT лифтовите еволуираа со децении. Прочитајте повеќе за сите наши различни рачни вилушкари. Различните модели можат да ги исполнат сите ваши потреби за ракување со материјали.

Класичен рачен палетар

Неодамнешните иновации вклучуваат уникатен BT Pro Lifter со „лесено стартување“, што го прави лесно движењето на голем товар. Со едноставно повлекување на рачката за контрола, се  обезбедува потпора за лесно да го придвижите товарот, намалувајќи го напорот до 67%.

Купете BT Pro Lifter

Мерење на тежина

Можеме да ви понудиме верзија на рачни вилушкари со индикатор за тежина, кој нуди точност од +/– 20 кг, и вилушкари со вага што овозможува точно мерење на товарите за време на товарање и истоварање.

Погледнете го опсегот со ваги

High Lifter - Палетари кои дигаат на висина

Со височина до 800 мм, моделите со механизам за дигање BT High Lifter не само што ги придвижуваат товарите брзо и лесно, туку можат да ги подигнат до удобна работна висина за пренесување на товарот, или да функционираат како прилагодлива работна маса. Достапни се и електрични и инокс модели.

Купете BT High Lifter

За влажни/корозивни/хигенски средини

Направени од долготраен високо квалитетен не'рѓосувачки челик, BT Lifter Stainless е совршен за употреба во корозивни средини и апликации за кои е потребно високо ниво на хигиена. Додека BT Lifter Galvanized може да се користи во полу-влажни околини.

Купете Stainless или Galvanized BT Lifter

Електрично движење

За скоро безнапорно движење на стоки, BT Pro Lifter Motorized има електричен мотор вграден во главното тркало. Ова значи дека носивост до еден тон може да се премести само со допир на копче.

Купете BT Pro Lifter Motorised

Шшшш!!! Тивко работење

Со бучава за работа помала од 60 dB, BT Silent Lifter е идеален за доцна-часовна испорака и станбени области. BT Lifter Silent носи етикета Quiet Mark (Ознака за тивко) уште од 2012 година.

Купете BT Lifter Silent

Нископрофилни вилушки

BT Low Lifter има висина на вилушки од само 75мм, што го прави идеално за апликации со употреба на палети со низок профил и на ниски држачи за оптоварување за да се зголеми просторот, без разлика дали се со двојни или единечни вилушки.

Купете BT Low Lifter

Само две спуштања на рачка!

BT Lifters се достапни со спецификација „брзо дигање“, што значи дека се потребни само две спуштања на рачката за да се подигне товарот. BT Pro Lifter моделот е исто така достапен со хидрауликата за брзо дигање.

Купете BT Quick Lift модел

Ви треба помош?

Го олеснивме начинот за да стапите во контакт со нас. Можете да разговарате, да ни пратите e-mail или ако сакате телефонска поддршка, таа е достапна од Пон - Пет 8:30-16: 30

Контактирајте нѐ

12 причини зошто да купите BT Lifter

Откријте ги сите бенефити

BT Lifter го издржува тестот на времето

BT Lifters од Toyota претставуваат рентабилно и сигурно решение за ракување со материјали.

Откријте го опсегот на BT Lifters

BT Levio модели

Електрични рачни магацински вилушкари

BT Levio вилушкари со рачно движење и платформи за стоење, со целосен опсег на капацитети.

Погледнете ги сите продукти