Водичи за вилушкари

Имаме голем број на упатства кои ќе ви помогнат да го пронајдете вистинскиот производ, дел или додатна опрема. Кликнете на некој од упатствата за да прочитате повеќе.

Водич за рачни палетари

BT Lifters од Toyota претставуваат рентабилно, иновативно и сигурно решение за ракување со материјали.

Прочитај повеќе >

Водич за електрични палетари

Изборот на вистинскиот вилушкар не е секогаш лесен, затоа дозволете ни да ви помогнеме водејќи ве низ најважните работи за кои треба да размислите

Прочитај повеќе >

12 причини зошто би одбрале BT Lifter

Рачните палетни вилушкари на BT поставуваат стандарди за јачина и перформанси повеќе од 60 години. Денешниот опсег BT Lifter од Toyota Material Handling Europe ги одржува овие вредности.

Прочитај повеќе >

Водич за палети

Што треба да знаете за палетите за да изберете вилушкар.

Прочитај повеќе >

8 корисни информации при кување на вилушкар

Кога купувате вилушкар за прв пат, можеби не е јасно кои критериуми треба да се фокусирате. Со овој водич ќе ве започнеме.

Прочитај повеќе >

Електрични контратег вилушкари носат товар

Водич за електрични контратег вилушкари

Издржливите електрични контратег вилушкари се погодни за најразлични внатрешни и надворешни работи.

Прочитај повеќе >

Литиум јонски решенија на Тојота

Од сега нудиме целосно интегрирани литиум-јонски батерии низ целиот опсег, произведени директно во Тојота фабриките според стандардите на TPS со висок квалитет

Прочитај повеќе >

Водич за контратег вилушкари

Овој водич ќе ви помогне да купите тоа што ви е потребно и да купите правилно. Ќе ги идентификува најважните прашања што треба да се постават и факторите што треба да се земат предвид за да се избере вистинскиот контратег вилушкар.

Прочитајте повеќе>>

Водич за кранови

Водич за кранови

Следете го нашиот водич за кранови подолу, кој ги објаснува разликите помеѓу различните типови кранови за вилушкари.

Прочитај повеќе >

Вилушкари за во тесен простор

Водич за ширина на патека

Ширината на патеката на вилушкарот е важен фактор што треба да се земе предвид при купување на вилушкар или изградба на нов магацин.

Прочитајте повеќе >>

Водич за капацитет

За да се увериме дека ќе го купите вистинскиот вилушкар за вашите операции, го создадовме овој водич, каде што ќе ви кажеме што треба да знаете за вистинскиот капацитет на подигање на вилушкарот и преостанатиот капацитет.

Научете повеќе >

Водич за тркала

На вашиот вилушкар му е потребен вистинскиот вид тркала за да може оптимално да се изврши. Изборот на тркалата зависи од апликацијата и околината во која ќе се користи вилушкарот.

Прочитај повеќе >