Клучни причини за да купите BT Lifter

Рачните палетари BT поставуваат стандард за јачина и перформанси повеќе од 60 години. Денешниот опсег на BT палетари од Toyota Material Handling Europe сеуште ги одржува овие вредности. Произведени во производствен погон во Шведска, овие вилушкари се докажани како најтрајни на пазарот - траат до пет пати подолго од другите вилушкари во тестовите за работен циклус.

Безбедност

Аголен зафат за рака од изджлив полимер

 • Рачка која задржува топлина за зголемена удобност
 • Лесен за употреба
 • Затворен дизајн за заштита на раце

 

Дупли лежишта за тркалата

 • Подобрено маневрирање
 • Прецизно позиционирање на палетите

Цврсто и прилагодливо вратило на вентилот

 • Максимална сигурност
 • Ги намалува ризиците од оштетување на палетарот
 • Полесен проток на течности

BT контрола на спуштање

 • Непречено спуштање / олеснето работење
 • Вентилот за спуштање е од не'рѓосувачки челик и нуди долг работен век

 

Издржливост

Робусна заварена шипка за влечење

 • Обезбедува сила и сигурност
 • Го зголемува целокупниот работен век
 • Ги намалува трошоците во текот на работниот век на производот

 

Челични прачки за туркање

 • Намалување на одржувањето
 • Зголемена издржливост
 • Зголемено време на работа

Преклопен челик со висока јачина

 • Мала вкупна тежина
 • Лесно за користење
 • Силни врвови на вилушките

10 / 12 точки за подмачкување

 • Подолг работен век
 • Намалено абење
 • Ефективно одржување

Управливост

Роботизирано заварување на шасијата

 • Подобрена јачина и сигурност
 • Зголемена продуктивност
 • Пониски трошоци на подолг период

 

Тркалца за качување

 • Лесно влегување и излегување од палетата
 • Зголемена продуктивност
 • Елиминира абење на вилушките

 

Запечатени ознаки на вилушките

 • Точно позиционирање на палетата
 • Олеснето користење
 • Намалено оштетување на товарот

 

Електростатички нанесена боја во прав

 • Издржливо и долготрајно бојадисување
 • Еколошко за околината