Влечни возила и камиони со платформа

Нудиме широк асортиман на електрични влечни возила и камиони со платформа со капацитет од 1 до 50 тони. Камионите за влечење Тојота можат да повлечат неколку носачи на товар како воз за да обезбедат идеално хоризонтално транспортно решение за испорака на палети, ролери и други предмети низ објектот. Возовите за влечење нудат ефикасен начин за преместување на многу стоки во исто време, што значи намалување на човечкиот напор, зголемување на безбедноста и заштеда на време и пари. Со вистинското возило за влечење и носач на товар, нашите решенија за влечење можат да бидат корисни во многу апликации како што се е-трговија, логистика, аеродроми и индустрии. Нашите камиони на платформа можат да носат опрема или предмети на задниот дел од возилото и да влечат приколки.