Флексибилни регални решенија

Можете постојано да ги оптимизирате работењето на вашиот магацин со помош на Toyota, комбинирајќи го вистинскиот тип и конфигурација на регалите со најсоодветната опрема за ракување со материјали. Со оглед на тоа што нашата широка палета на вилушкари и комплетната понуда за регали одат рака под рака, секој проект е изработен по нарачка кога станува збор за капацитетот за складирање поединечни артикли, кутии или палетизирана стока. На овој начин можете да уживате во придобивките од максималната искористеност на просторот, поголема продуктивност, намалени трошоци – и подобрена севкупна ефикасност.
Конвенционални регали за палети

Секогаш директен пристап до вашите палети

 • Најфлексибилно решение за често менување на складиштето. Исто така се користи во VNA апликации
 • Минимална почетна инвестиција
 • Идеален за големо количество уникатни написи (SKU's)
Нашиот ВНА опсег
Мобилни регали

Максимален капацитет за складирање и директен пристап до вашите стоки

 • До 85% ефективно искористување на просторот
 • Драстично намалени трошоци за складирање по локација на палета
 • Идеален за големо количество уникатни артикли (SKU’s) и ладилници
Решенија за малопродажба и магацин
Регали за палети со придвижување

Помалку патеки, повеќе палети - идеални за неколку SKU

 • Идеален за хомогени производи и ладилници
 • Опции FILO и FIFO
 • Ниска почетна инвестиција
Решенија за во ладилнци
Гравитациски палетни регали

Регали за палети со проток на гравитација

 • Со наклонети делови од патеката со ролери, со помош на гравитација за движење на палетите
 • Совршен кога ракувате со големи количини униформа стока
 • Складирање базирано на FIFO
Регали за палети со туркање назад

Складиште за палети со туркање назад

 • Палетите се туркаат наназад со следното што ќе влезе
 • Идеален за средни количини на хомогени производи
 • Складирање базирано на FILO
RAE - Радиошатл во специјални регали

Регали за палети без патеки со полуавтоматски шатлови

 • Полуавтоматски носач на товар во комбинација со рачно ракување со палети, и двата контролирани од еден возач
 • Идеален за складирање на хомогени производи, без ограничување на длабочината
 • Идеален за ладилник
Конзолни регали

За ракување со долги продукти

 • Идеален за складирање на преголеми неправилни предмети и долги товари
 • Достапни се еднострани или двострани верзии
 • Може да се инсталира на мобилни бази за зголемен капацитет за складирање
Нашиот опсег за тешки товари
Возач на BT Optio за собирање на пратки

Нашата палета на производи

Погледнете ја нашата целосна палета на продукти, вклучувајќи регални, палетни вилушкари и собирачи на пратки.

Прочитајте повеќе >

Toyota Radioshuttle

Toyota Radioshuttle

Заинтересирани сте за нашите полу-автоматски носачи? Брзите носачи кои работат во специјални регали и со можност за далечинска контрола?

Прочитајте повеќе >

BT Staxio во складиште

Малопродажба и складишта

Побарајте помош за да ги минимизирате транспортните движења и да ја зголемите брзината од приемот на стоката до крајната точка за испорака.

Прочитајте повеќе >

Логистика со интелигентни вилушкари

Откријте ја улогата на поврзувањето во иднината на ракување со материјали.

Прочитајте повеќе >