Ние сме специјализирани во вашата индустрија

Нашите вилушкари и решенија се користат во буквално секој сектор и околина. Не се стремиме да ги разбереме вашите индивидуални потреби, со цел секогаш да даваме квалитет, сигурност и индивидуални решенија за да одговараат на вашите точни барања.

Решение за секоја апликација

Triago со висока компонентна заштита

Антикорозивни вилушкари за во солени и влажни средини

 • Рибарски спецификации
 • Висока компонентна заштита
 • Висока издржливост

Ние нудиме вилушкари со висококомпонентна заштита кои издржуваат корозија и можат да се справат со вашите тешки средини. Овие модели, како што се Triago 48, се идеални за корозивни, влажни и солени средини.

Автоматизирани вилушкари товарат сирење

Производство на храна

 • Хигиенски
 • Едноставни за одржување
 • Голем опсег на Инокс вилушкари

За индустрии во кои хигиената е висок приоритет, каква што е прехранбената индустрија, нудиме Инокс вилушкари кои лесно можат да се чистат. Дополнително, нашите автоматизирани машини ви даваат можност помалку вработени да се вклучени во процесот на исхрана, за да ви помогнат да достигнете уште поголем стандард за хигиена.

Triago 80 пред контејнер со пијалоци

Индустрија за пијалоци

 • До 5 тони со носивост од 600 mm
 • Брзо движење и брзо кревање
 • Енергетско ефикасни

За ракување со повеќе палети и ракување со тешки товари, нудиме модели за долго работно време, што ги прави погодни за ракување со пијалоци. Овие вилушкари, како што е Triago 80, може да се користат за внатрешни и надворешни апликации. Со нашиот уникатен SAS систем за активна стабилност, ние гарантираме за вашата безбедност и продуктивност.

Погледнете го целосниот опсег >

Жена пакува роба на рачен палетен вилушкар

 • Едноставни за користење
 • Компактни
 • Разновидни

Опремен со работна маса, нашите Highlifter модели можат да се справат со лесни товари. Дополнително, нашите компактни палетни вилушкари како што се LWE130 и HWE100 се исто така погодни за печатење на апликации благодарение на нивното лесно маневрирање низ просторот.

Дознајте повеќе за електрични палетни вилушкари >

Simai влечно возило на аеродром

Аеродроми

 • Лесно до тешко товарни влечни возила за ракување со пратки
 • Брзо и ефикасно ракување на товар со вилушкари
 • Целосно интегрирани автоматски решенија за багаж

Нашиот широк опсег го поддржува секојдневното непречено, брзи и флексибилно ракување со багаж, товар, материјали или луѓе. Со лесно маневрирачките модели како што се TWE, силните возила на Simai опсегот и нашите контрабалансирани Triago и Tonero вилушкари, ние нудиме континуиран проток на товари низ аеродромот. Нашата сестра компанија Vanderlande нуди автоматизирана логистика со додадена вредност на процесот за непречен транзит на патници и багаж.

 

Дознајте повеќе за влечните возила >

Вилушкари со заштита од експлозија

 • ATEX-компатибилни
 • За речиси сите дизал и електрични возила
 • За да се отстрани ризикот од експлозија

Ние нудиме широк спектар на вилушкари заштитени од експлозија во соработка со нашиот партнер Pyroban. Ние го правиме ова со отстранување на изворот на палење, истовремено одржувајќи ја оригиналната ергономија и перформанси на вашиот вилушкар.

Тојота Систем за Производство

Ние применуваме точен производствен процес и систем со повлекување во нашето производство, што значи дека го произведуваме само она што ќе го нарачате.

Прочитајте повеќе >

Возач на BT Optio за собирање на пратки

Нашата палета на производи

Погледнете ја нашата целосна палета на продукти, вклучувајќи регални, палетни вилушкари и собирачи на пратки.

Прочитајте повеќе >

Сервисер поправа Тојота вилушкар

Тојота Сервис

Со нашите пакети можете да го прилагодите вашиот сервис на вашиот бизнис, без оглед на големината.

Прочитајте повеќе >