Специјална изведба

Доколку неможете да го најдете она што ви е потребно во нашиот стандарден опсег, можеме да дизајнираме специјална изведба за вашите специфични апликации. Прилагодете ги вашите вилушкари со вашата работа!

Ние можеме да изработиме специјални изведбу за ракување со товар

  • Каде стандардните производи не ги исполнуваат барањата
  • За секоја можна апликација
  • Без ограничување на количина

Имаме широк спектар на опрема за манипулирање со товар, но понекогаш можеби ќе ви затреба и дополнителна не соодветна опрема. Затоа ние ви стоиме на располагање со можност да произведеме вилушкар кој ќе одговара на вашите потреби, точно според вашите спецификации.

Специјална изведба на вилушкар за во магацин

Загарантиран квалитет

  • Произведени според ТПС
  • Во согласност со прописите на ЕУ
  • Континуирана евалуација

Сите наши специјални изведби на вилушкари ги произведуваме во нашите фабрики според системот за производство на Тојота и континуирано ги оценуваме низ процесот на развој. Истовремено земајќи ги во предвид повратните информации од нашите техничари во оваа област.

 

Повеќе за Тојота Системот за Производство >

Слика од блиску - Специјална изведба на вилушкар

Се грижиме за секој чекор

  • Обезбедуваме апликативни решенија
  • Потврдуваме изводливост, цена и време на изработка
  • Развој од почеток до крај

Започнувајќи со процесот, ги земаме во предвид сите релевантни фактори и не само што ја развиваме вашата специјална изведба, туку и темелно ја проверуваме и оценуваме за да бидеме сигурни дека таа одговара на вашата апликација.

Стапете во контакт
Возач на BT Movit влечно возило во фабрика за коли

Производство

Со гордост ви ја нудиме можноста да ви дадеме најдоби решенија за имплементација на економичен производствен тек.

Прочитајте повеќе >

Тојота Систем за Производство

Ние применуваме точен производствен процес и систем со повлекување во нашето производство, што значи дека го произведуваме само она што ќе го нарачате.

Прочитајте повеќе >

Возач на BT Optio за собирање на пратки

Нашата палета на производи

Погледнете ја нашата целосна палета на продукти, вклучувајќи регални, палетни вилушкари и собирачи на пратки.

Прочитајте повеќе >

Сервисер поправа Тојота вилушкар

Тојота Сервис

Со нашите пакети можете да го прилагодите вашиот сервис на вашиот бизнис, без оглед на големината.

Прочитајте повеќе >