Интуитивно ракување со регални вилушкари

Возачкиот простор на Toyota BT Reflex овозможува интуитивно ракување, во сите погледи. Управниот уред со потпирач за дланка, како и главната контролна конзола од десната страна даваат оптимално чувство на возачот. Возачите на регални вилушкари ќе уживаат и во удобно возење благодарение на висококвалитетното седиште со воздушно потпирање и ќе имаат пристап до клучните информации преку големиот екран на допир во боја.

Дали барате регален вилушкар?

Проверете го во нашата веб-продавница или истражете ја нашата библиотека со содржини. 

Регален вилушкар Библиотека со содржини