BT Автопилоти за автоматизирано редење и хоризонтален транспорт.

Автоматизирани магацински вилушкари

BT Автопилоти за автоматизирано редење и хоризонтален транспорт.

Автоматизирани решенија

Автоматски магацински вилушкари

 • Автоматски магацински вилушкари
 • Автоматски магацински вилушкари
 • Автоматски управувано возило
 • Точно водење со ласер
 • До 2,5 тони

Автопилот е достапен во различни модели во зависност од вашата работа: хоризонтален транспорт, редење или надополнување. Овие камиони без возач превземаат повторлива работа помеѓу производствените линии и местата за складирање или системите за транспорт. Тие гарантираат безбедност благодарение на напредната ласерска технологија и се засноваат на стандардните дизајни на вилушкарите, така што можат да се управуваат и во рачен режим.

Прочитајте повеќе за Автопилоти

Автоматизирани колички

 • Автоматски наведувана количка (AGV)
 • Управување со магнетна лента
 • До 0,5 тони

TAE050 е компактен носач на товари кој е економичен и лесен за инсталирање, бидејќи се раководи со магнетна лента на подот. Овој AGV може да се користи за едноставен хоризонтален транспорт од А до Б, за да собере и спушти товарите. Идеално е за носење до 500 кг. AGV е безбеден и точен благодарение на безбедносниот скенер и има лесен за користење екран на допир.

Побарајте совет

Полуавтоматски носач на товар

 • Автоматско движење на палети
 • Погодно е за ладни и влажни средини
 • До 1,8 тон

BT Radioshuttle е полуавтоматизиран носач со голема транспортна брзина на товар кој работи во специјализирани регали и може да се води со далечински управувач, додека поставеноста и повлекувањето на палетите може да се изврши со регален вилушкари или со контратег вилушкар. Radioshuttle овозможува складирање со висока густина и максимизиран број локации на палети, заштедувајќи простор и цена.

Побарајте совет

Нашиот софтвер за автоматизација

 • Интелигентен софтвер за автоматизација
 • Оптимизирај – Насочете – Извршете
 • Изработено од страна на Тојота

T-ONE е инсталиран како интегрално ниво за комуникација со автоматски управувани возила Toyota Autopilot (AGVs) и постојната инфраструктура, како што се системи за управување со складиште, идентификација на стоки и друга опрема за ракување со материјали. Интелигентниот софтвер нуди оперативна робусност и го оптимизира користењето на магацински ресурси. Ви нуди флексибилност, непречена интеграција и континуиран проток на вашите операции.

Toyota и Vanderlande нудат целосни автоматски решенија

Целосни автоматизирани решенија

 • Автоматизација на логистички процеси
 • Во соработка со Vanderlande
 • За магацини и дистрибутивни центри на сите бизниси

Заедно со нашата сестринска компанија Vanderlande нудиме широк спектар на интегрирани целосно автоматизирани решенија (иновативни системи, интелигентни софтвер и услуги за животниот циклус) за да имплементираме брза, сигурна и ефикасна технологија за автоматизација во вашето работење. Дознајте повеќе на https://www.vanderlande.com.

Возач на BT Movit влечно возило во фабрика за коли

Производство

Со гордост ви ја нудиме можноста да ви дадеме најдоби решенија за имплементација на економичен производствен тек.

Прочитајте повеќе >

Слика од Traigo како помера буриња

Професионални во вашата индустрија

Ние се стремиме да ги разбереме вашите индивидуални потреби, со цел секогаш да даваме квалитет, сигурност и индивидуално решение за да одговараат на вашите точни барања.

Прочитајте повеќе >

Тојота Систем за Производство

Ние применуваме точен производствен процес и систем со повлекување во нашето производство, што значи дека го произведуваме само она што ќе го нарачате.

Прочитајте повеќе >

Жена седи во биро со лаптоп

Финансирајте го вашиот вилушкар

Нашето финансиско решение ви нуди простор за целсоно фокусирање на вашата основна дејност.

Прочитајте повеќе >