Simai 8t со седење компактен

  • Капацитет на носење
    8000 kg
  • Најголема брзина
    16,0 km/h
[Missing text '/UsedProduct/ReferenceImage' for 'Macedonian (Macedonia, FYRO)']
Towing tractor - Simai 8t со седење компактен - Main image