Simai 25t со седење за тешки апликации и големи дистанци

  • Капацитет на носење
    25000 kg
  • Најголема брзина
    25,0 km/h
[Missing text '/UsedProduct/ReferenceImage' for 'Macedonian (Macedonia, FYRO)']
Towing tractor - Simai 25t со седење за тешки апликации и големи дистанци - Main image