BT Tyro 1.3t со Литиумска батерија

  • Капацитет на носење
    1300 kg
  • Висина на дигање
    195 mm
  • Најголема брзина
    4,8 km/h
[Missing text '/UsedProduct/ReferenceImage' for 'Macedonian (Macedonia, FYRO)']
Powered pallet truck - BT Tyro 1.3t со Литиумска батерија - Main image 1