BT Levio 2t Li-ion Стоечки со ниско подигање

  • Капацитет на носење
    2000 kg
  • Најголема брзина
    12,5 km/h
  • Интелигентен вилушкар
    Интелигентен вилушкар
[Missing text '/UsedProduct/ReferenceImage' for 'Macedonian (Macedonia, FYRO)']
Powered pallet truck - BT Levio 2t Li-ion Стоечки со ниско подигање - Main image