BT Levio 1.6t со Литиумска батерија

  • Капацитет на носење
    1600 kg
  • Најголема брзина
    6,0 km/h
  • Интелигентен вилушкар
    Интелигентен вилушкар
[Missing text '/UsedProduct/ReferenceImage' for 'Macedonian (Macedonia, FYRO)']
Powered pallet truck - BT Levio 1.6t со Литиумска батерија - Main image