BT Staxio со Платформа

 • Капацитет на носење
  1000 kg
 • Висина на дигање
  1580 mm
 • Најголема брзина
  5,5 km/h
 • Интелигентен вилушкар
  Интелигентен вилушкар
[Missing text '/UsedProduct/ReferenceImage' for 'Macedonian (Macedonia, FYRO)']
BT Staxio со Платформа