BT Levio со Платформа

 • Капацитет на носење
  1300 kg
 • Макс. Капацитет на Батерија
  63 Ah
 • Најголема брзина
  5,5 km/h
 • Интелигентен вилушкар
  Интелигентен вилушкар
[Missing text '/UsedProduct/ReferenceImage' for 'Macedonian (Macedonia, FYRO)']
BT Levio со Платформа